Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen vanaf woensdag 9 juni afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Vrijdag 18 juni Breydelspek met honing-mosterdsaus, groentepannetje en gebakken aardappelen.
Zaterdag 19 juni spare-rib met slaatje en frieten.
Zondag 20 juni Ardeens gebraad met Blackwellsaus, bloemkool en Pomme duchesse.
Maandag 21 juni hespenspek met fijne boontjes en aardappelen.
Dinsdag 22 juni brochet met pepersaus, slaatje en frieten.
Woensdag 23 juni Florentijnse ovenschotel met visfilet, spinazie, kaas en puree.
Donderdag 24 juni krokante kip met ratatouille van Zuiderse groenten en rozemarijn aardappelpartjes.
Vrijdag 25 juni koude schotel met tonijn en perzik, spare-rib en kippenboutje & pastasalade.
Zaterdag 26 juni zalmfilet met dillesaus en broccoli en aardappelen.
Zondag 27 juni Hongaarse goulash en bonenslaatje met rosti.
Maandag 28  juni cordon bleu met wortelen en aardappelen.
Dinsdag 29 juni kippenbout met duivelse saus, sla met yoghurtdressing, koude perzik en gekruide krieltjes.
Woensdag 30 juli aspergerolletjes met hesp en kervelpuree.
Donderdag 1 juli kabeljauwfilet met limoen-botersaus, bloemkool en puree van zoete aardappel en aardappelen.
Vrijdag 2 juli koude pasta met kip, zongedroogde tomaten, mozzarella bolletjes en pijnboompitten.
Zaterdag 3 juli varkensbrochette met barbeque saus, slaatje en frieten.
Zondag 4 juli varkenshaasje met champignons en kroketten.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.