Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen vanaf maandag 19/10 afgehaald worden.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen.
Afhalen kan van maandag tot en met zondag van 11.30 tot 19 uur.
Zondag 17 januari kippenbout met jachtsaus boontjes en kroketten.
Maandag 18 januari braadworst met rode kool en aardappelen.
Dinsdag 19 januari boomstammetje met schorseneren en aardappelen. 
Woensdag 20 januari vis met wittewijnsaus en peterselie aardappelen.
Donderdag 21 januari balletjes in tomatensaus met frieten of puree.
Vrijdag 22 januari cordon bleu met bloemkool en aardappelen.
Zaterdag 23 januari zwarte of witte pens met ajuinsaus en puree van appel en aardappelen.
Zondag 24 januari stoofpotje met witloof, peer en dennenappeltjes.
Maandag 25 januari gepaneerde vis met preistoemp en tartaar.  
Dinsdag 26 januari gehaktschotel met bloemkool en wortelen en puree.
Woensdag 27 januari kip met currysaus en rijst.
Donderdag 28 januari blinde vink met mosterdsaus en hutsepot van wintergroenten.
Vrijdag 29 januari spek met rode kool en aardappelen.
Zaterdag 30 januari brochet met pepersaus en frieten of gebakken aardappelen en een witloofsalade.
Zondag 31 januari konijnenbout of kippenbil met appelmoes, pruimen en een peperkoeksaus en Pomme duchesse.  
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.