Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 30 maart brochet met Provençaalse saus en crispers of rijst. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Dinsdag 31 maart ribben met groentestoemp. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Woensdag 1 april kippenbil met appelmoes en aardappelen. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Donderdag 2 april goulash met boontjes en frieten of puree. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Vrijdag 3 april vispannetjes met fijne groenten en gratin. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Zaterdag 4 april spekburger met spruiten en gebakken aardappelen. ( van 11.30 tot 14 uur ) Enkel afhaal.

Zondag 5 april hespenrolletjes met kaassaus en puree. ( van 11.30 tot 14 uur ) Enkel afhaal.
 
Maandag 6 april spare-rib met crispers. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Dinsdag 7 april varkensstoofpotje met groentepuree. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Woensdag 8 april scampi's diabolique met pasta of frieten. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Donderdag 9 april balletjes in tomatensaus met champignons en puree of frieten. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Vrijdag 10 april kippenbil met boontjes, jachtsaus en aardappelen. ( van 11.30 tot 15 uur ) Enkel afhaal.

Zaterdag 11 april worst met spinazie en aardappelen. ( van 11.30 tot 14 uur ) Enkel afhaal.

Zondag 12 april varkenshaasje met wortelen en Pommes duchesse.  ( van 11.30 tot 14 uur ) Enkel afhaal.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.