Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 15 april cordon bleu met wortelen en aardappelen.
 
Dinsdag 16 april stoofvlees met frieten.
 
Woensdag 17 april ovenschotel met gehakt, zuiderse groenten en puree.
 
Donderdag 18 april worst met boontjes en aardappelen.
 
Vrijdag 19 april kip met appelmoes en kroketten.
 
Zaterdag 20 april spek met spinaziepuree.
 
Zondag 21 april paasmenu.
 
Maandag 22 april kip met barbecuesaus, gebakken ajuin en aardpartjes.
 
Dinsdag 23 april blinde vink met boontjes en aardappelen.
 
Woensdag 24 april vispannetje met fijne groenten en puree.
 
Donderdag 25 april Italiaanse kip, Provençaalse saus en rijst.
 
Vrijdag 26 april brochet met pepersaus, sla en frieten.
 
Zaterdag 27 april vogelnestje met puree.
 
Zondag 28 april kippenbout met gekruiden krielaard en salade.
 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.