Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen vanaf woensdag 9 juni afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom. 
Zaterdag 15 januari boomstammetje met duo van boontjes en puree.
Zondag 16 januari varkensgebraad met groentemix en kroketten. 
Maandag 17 januari witte of zwarte pens met rode kool en aardappelen.
Dinsdag 18 januari gepaneerde vis met provençaalse saus en puree.
Woensdag 19 januari ardeense burger met spinazie en aardappelen.
Donderdag 20 januari tongrolletjes met preisaus en broccolipuree. 
Vrijdag 21 januari brochette met roomsaus en zuiderse groente en aardapplekrieltjes.
Zaterdag 22 januari hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree.
Zondag 23 januari kipfilet met appelsiensaus, slaatje en gebakken aardappelen.
Maandag 24 januari gyros met rijst.
Dinsdag 25 januari hete bliksem ( puree, appelmoes en gehakt) 
Woensdag 26 januari gerookte zalm met kruidenkaas, broccoli en pasta.
Donderdag 27 januari balletjes in tomatensaus met frieten.
Vrijdag 28 januari kalkoenlapje met schorseneren  en aardappelen.
Zaterdag 29 januari. gehaktballetjes met stukjes zwarte pens, appelmoes en gebakken aardappelen.
Zondag 30 januari kipfilet met peertje en rode wijnsaus en aardappelgratin.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.