Weekmenu Sint-Truiden.

Maandag 29  juni cordon bleu met wortelen en aardappelpartjes.
 
Dinsdag 30 juni koude schotel & aardappelsalade en/of pastasalade.  
 
Woensdag 1 juli aspergerolletjes met hesp en kervelpuree.
 
Donderdag 2 juli krokante vis met tartaar, slaatje en frieten.
 
Vrijdag 3 juli boomstammetje met romige prei en aardappelen.
 
Zaterdag 4 juli Luikse pens met groentemacedoine en koude aardappelsla.
 
Zondag 5 juli kipfilet Hawaï met fruitsaus en kroketten.
 
Maandag 6 juli schnitzel met erwten en wortelen en aardappelen.
 
Dinsdag 7 juli vidé met frieten.
 
Woensdag 8 juli Luikse salade.
 
Donderdag 9 juli tagliatelle met zalm en kruidenkaas saus en broccoli.
 
Vrijdag 10 juli kip met currysaus en rijst.
 
Zaterdag 11 juli hamburger met slaatje en gebakken aardappelen.
 
Zondag 12 juli visvidee met frieten.
 
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.