Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 7 oktober schnitzel met erwtjes worteltjes en aardappelen.

Dinsdag 8 oktober Blinde vinken met rode wijnsaus met spruitjes met aardappelen.

Woensdag 9 oktober pasta met spinazie, spek en mascarpone.

Donderdag 10 oktober boulet met krieken en aardappelen.

vrijdag 11 oktober varkenslapje met schorseneren en aardappelen.

Zaterdag 12 oktober Zweedse balletjes met aardappelpuree.

Zondag 13 oktober stoofvlees met frieten.
 
Maandag 14 oktober kotelet met broccoli en aardappelen.

Dinsdag 15 oktober hespenspek met prei en aardappelen.

Woensdag 16 oktober bloedworst/ witte pens met appelmoes en aardappelen.

Donderdag 17 oktober kipfilet met champignonsaus en kroketten.

vrijdag 18 oktober hamburger met prei en aardappelen.

Zaterdag 19 oktober loempia met zoetzure en rijst.

Zondag 20 oktober varkensgebraad, spruiten, rapen, wortelen en gratin.
 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.