Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 12 november vis met broccoli en aardappelen.
 
Dinsdag 13 november vide met frieten.
 
Woensdag 14 november chipolata met boontjes en aardappelen.
 
Donderdag 15 november ribben met groentemix en aardappelen.
 
Vrijdag 16 november brochet met Provençaalse saus en rijst.
 
Zaterdag 17 november lasagne.
 
Zondag 18 november kip met jachtsaus, slaatje en frieten.
 
Maandag 19 november Zwitserse schijf met groentemix en aardappelen. 
 
Dinsdag 20 november worst met ajuinpuree en mosterd.
 
Woensdag 21 november schnitzel met bloemkool en aardappelen.
 
Donderdag 22 november stoofvlees met pêche en kroketten. 
 
Vrijdag 23 november spekburger met knolselderpuree.
 
zaterdag 24 november keuze vlees met spruiten en aardappelen.
 
Zondag 25 november goulash met frieten. 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.