Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 10 juni vide met videkoek en frieten.
 
Dinsdag 11 juni kipfilet met boontjes, dragonsaus en rosti.
 
Woensdag 12 juni asperge hamrolletjes met kaassaus en kervelpuree.
 
Donderdag 13 juni kalkoen met courgette, broccoli en rode saus.
 
Vrijdag 14 juni spek met wortelpuree.
 
Zaterdag 15 juni kotelet met groenteschotel en gebakken aardappelen.
 
Zondag 16 juni stoofpotje van kip met perzik, slaatje en aardappelnootjes.
 
Maandag 17 juni worst met spinazie en aardappelen.
 
Dinsdag 18 juni koude pasta met tonijn.
 
Woensdag 19 juni hamburger met prei en aardappelen.
 
Donderdag 20 juni vide met frieten.
 
Vrijdag 21 juni bbq.
 
Zaterdag 22 juni keuze vlees met koude groenten en aardappelen.
 
Zondag 23 juni stoofvlees met frieten.
 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.