Weekmenu Sint-Truiden.

Zondag 27 september kalkoenlapje met kroketten, groentepannetje en spekjessaus.
 
Maandag 28 september brochette met provençaalse saus en rijst.
 
Dinsdag 29 september zuurkoolpuree en worst.
 
Woensdag 30 september scampi's diabolique met frieten.
 
Donderdag 1 oktober visburger met dillesaus, fijne boontjes en wortelen met puree.
 
Vrijdag 2 oktober brochette met pepersaus - witloof appel & appelsien slaatje en frieten.
 
Zaterdag 3 oktober blinde vink met spruiten en aardappelen.
 
Zondag 4 oktober kalkoenlapje met jagersaus, erwtjes en worteltjes en kroketten.
 
Maandag 5 oktober Zwitserse schijf met broccolimix en aardappelen.
 
Dinsdag 6  oktober  macaroni met schorseneren en hesp. 
 
Woensdag 7 oktober kipfilet met mediterrane groenten en gebakken aardappelen.
 
Donderdag 8 oktober vis met Hollandaisesaus en spinaziepuree.
 
Vrijdag 9  oktober pasta carbonara met spek en prei.
 
Zaterdag 10  oktober hamburger met pepersaus, wittekool salade en frietjes. 
 
Zondag 11 oktober varkenshaasje met schorseneren in roomsaus en aardappelnootjes.
 
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.