Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.

U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom. 

Zaterdag 30 september vispannetje met frieten.
Zondag 1 oktober varkenshaasje met jachtsaus, bloemkoolgratin en kroketten.
Maandag 2 oktober macaroni met kaassaus en ham.
Dinsdag 3 oktober varkenslapje met wortelen, tijm, honing en aardappelen. ( gesloten om 14 uur )
Woensdag 4 oktober kabeljauw met erwtensaus, asperge en puree.
Donderdag 5 oktober vide met frieten.
Vrijdag 6 oktober schnitzel met provençaalse boontjes en aardappelen.
Zaterdag 7 oktober parmentierschotel ( gehakt, romige spinazie en puree )
Zondag 8 oktober kalkoenlapje met sinaassaus, slaatje van witte kool, wortel, radijs en aardappelrosti.
Maandag 9 oktober kip met brie, witloofslaatje en gebakken krielaardappelen.
Dinsdag 10 oktober balletjes in tomatensaus met champignons en puree.
Woensdag 11 oktober krokante vis met tartaar,sla, tomaat, lente ui en aardappelen.
Donderdag 12 oktober blinde vink met rode wijnsaus, spruiten en aardappelen.
Vrijdag 13 oktober vleesribben met ajuinsaus en groente stomp.
Zaterdag 14 oktober chipolata met rode kool en aardappelen.
Zondag 15 oktober konijn of kippenbout met peperkoeksaus, pruimen en aardappelnootjes.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
 
 
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.