Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 20 januari fish stick met tartaarsaus en kroplsa met groentemacedoine en aardappelen.

Dinsdag 21 januari varkenslapje met rode wijnsaus, wortel en kroketten. 

Woensdag 22 januari ovenschotel met gehakt, spinazie en puree.
 
Donderdag 23 januari kabeljauw met witte wijnsaus, broccoli en gratin.

Vrijdag 24 januari kippenbil met appelmoes en kroketten.

Zaterdag 25 januari hindestoofpotje met veenbessen, witloof en gratin.
 
Zondag 26 januari  Varkenshaasje met champignonroomsaus, boontjes met spek en gebakken krieltjes.
 
Maandag 27 januari zwitserse schijf met gegratineerde bloemkool en aardappelen.

Dinsdag 28 januari zalm met bearnaisesaus en broccolipuree.

Woensdag 29 januari gyros met rijst.
 
Donderdag 30 januari hespenrolletjes met witloof en kaassaus en puree.

Vrijdag 31 januari blinde vink met spruiten met spek en aardappelen.
 
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.