Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 9 december vispannetje met puree.

Dinsdag 10 december varkensribben  met uiensaus en hutsepot van wintergroenten.

Woensdag 11 december vis met romige selder en peterselieaardappelen.

Donderdag 12 december Frankfurt worst en spek met zuurkoolstomp met mosterdsaus.

Vrijdag 13 december keuze vlees met boterbonen en aardappelen.

Zaterdag 14 december braadworst met rode kool en aardappelen.
 
Zondag 15 december stoofpotje met witloof, peer en dennenappeltjes.
 
Maandag 16 december  Zwitserse schijf met boontjes en aardappelen.

Dinsdag 17 december vide met frieten.

Woensdag 18 december schnitzel met wortel en schorseneren stoemp. 

Donderdag 19 december kip met currysaus en rijst. 

Vrijdag 20 december balletjes in tomatensaus met frieten.

Zaterdag 21 december zwarte of witte pens met uiensaus en puree van appel en aardappelen.
 
Zondag 22 december kerstmenu.
 
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.