Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom. 
Zaterdag 25 juni scampi's diabolique met pasta.
Zondag 26 juni goulash met tomatensalade en aardappelrosti.
Maandag 27 juni hamburger met rode wijnsaus, boontjes en aardappelen.
Dinsdag 28 juni brochette met bbq saus, slaatje en frieten.
Woensdag 29 juni gyros en rijst
Donderdag 30 juni cordon bleu met prei en aardappelen.
Vrijdag 1 juli italiaanse pasta met gebakken kipblokjes.
Zaterdag 2 juli visgyros met frieten.
Zondag 3 juli varkensgebraad met broccolimix, mosterdsaus en kroketten.
Maandag 4 juli cordon bleu met schorseneren en aardappelen.
Dinsdag 5 juli Luikse balletjes met slaatje van bloemkool en peterselie aardappelen.
Woensdag 6 juli kip met currysaus, fijne groenten en rijst.   
Donderdag 7 juli schnitzel met provençaalse saus, bonenslaatje en gebakken aardappelen.
Vrijdag 8 juli lasagne.
Zaterdag 9 juli Gentse waterzooi.
Zondag 10 juli scampi's diabolique of roomsaus met frieten. 
Maandag 11 juli krokante vis, sla & tomaat, tartaar en aardappelsalade.
Dinsdag 12 juli kalkoenlapje met rode wijnsaus, duo van boontjes en aardappelen. 
Woensdag 13 juli hamburger met mexicaans slaatje en aardappelrosti. 
Donderdag 14 juli kabeljauw met botersaus en spinaziepuree. 
Vrijdag 15 juli ham met asperge, ardeens gebraad, ei, sla, tomaat en aardappelsalade.
Zaterdag 16 juli paella.
Zondag 17 juli spareribs met slaatje, bbq saus en frieten.
Maandag 18 juli pasta met 4 kazen zongedroogde tomaten en zalm.
Dinsdag 19 juli kipfilet met kruidenkaas saus, broccoli en aardappelen.
Woensdag 20 juli witte pens met stroopsaus, witloofsalade en gebakken krieltjes.
Donderdag 21 juli tongrolletjes met fijne groenten en peterselieaardappelen.
Vrijdag 22 juli kaas worst met bloemkool en aardappelen.
Zaterdag 23 juli varkensbrochette met pepersaus, slaatje en gebakken aardappelen.
Zondag 24 juli kip hawai met fruitige saus, venkel en aardappelnootjes.
Maandag 25 juli pasta met zeevruchten, fijne groenten en kreeftensaus.
Dinsdag 26 juli moussaka.
Woensdag 27 juli hespenspek met snijbonen en aardappelen.
Donderdag 28 juli zalm met hollandaisesaus en selderpuree.
Vrijdag 29  juli gehaktballetjes met pittige tomatensaus, chorizo en zuiderse puree.
Zaterdag 30 juli rijst met zoetzure saus en kip.
Zondag 31 juli vlaams stoofvlees met krieltjes, ui, spek en witloofslaatje.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.