Weekmenu Sint-Truiden.

Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom. 
Zaterdag 26 november knolseldersoep, hamburger met pepersaus, witloofsla en gebakken aardappelen.
Zondag 27 november witloofsoep, ardeens gebraad met jachtsaus, rapen, erwten, wortel, bonen en pomme duchesse.
Maandag 28 november preisoep, kabeljauw florentine met puree. Gesloten om 14 uur.
Dinsdag 29 november mediterrane tomatensoep, brochette met knolseldersla, appel en frieten.
Woensdag 30 november ajuinsoep, balletjes in luikse saus en witloofstoemp.
Donderdag 1 december groentesoep, vis met citroen-botersaus en asperge en aardappelen.
Vrijdag 2 december juliennesoep, boomstammetje met witte kool en aardappelen.
Zaterdag 3 december courgettesoep, pasta met serranoham, champignons en 4 pepersaus.
Zondag 4 december pompoen-wortelsoep, coq au vin met peer, veenbessen en gratin.
Maandag 5 december varkenslapje met groentehutsepot en ajuinsaus.
Dinsdag 6 december kipfilet met currysaus, juliennegroenten en rijst.
Woensdag 7 december braadworst met wortelstoemp.
Donderdag 8 december brochet met pepersaus, slaatje en fijne frieten.
Vrijdag 9 december zwitserse schijf met wortelen en aardappelen.
Zaterdag 10 december blinde vink met gestoofde prei en aardappelen.
Zondag 11 december tongrolletjes met druivensaus en pomme duchesse.
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.