Weekmenu Sint-Truiden.

 
Zondag 10 februari ovenschotel met witloof en gehakt.
 
Maandag 11 februari hespenspek met ajuinsaus en aardappelen.
 
Dinsdag 12 februari vide met frieten.
 
Woensdag 13 februari gerookte zalm met prei, kaassaus en pasta.
 
Donderdag 14 februari valentijnsmenu.
 
Vrijdag 15 februari blinde vink met erwtenstomp en ajuinsaus.
 
Zaterdag 16 februari kotelet met bloemkool, picklessaus en aardappelen.
 
Zondag 17 februari varkenshaasje met witloof, mandarijn en Pomme duchesse.
 
Maandag 18 februari bloedpens of witte pens met appelmoes en aardappelen.
 
Dinsdag 19 februari varkenslapje met champignonsaus en gebakken aardappelen.
 
Woensdag 20 februari schnitzel met wortel-schorsenerenpuree en mosterdsaus.
 
Donderdag 21 februari lasagne.
 
Vrijdag 22 februari keuze vlees met broccoli en aardappelen.
 
Zaterdag 23 februari worst met zuurkoolpuree en mosterdsaus.
 
Zondag 24 februari stoofvlees met frieten.
 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.