Weekmenu Sint-Truiden.

 
Maandag 16 juli vis met broccoli en aardappelen.
 
Dinsdag 17 juli kotelet met prei en aardappelen.
 
Woensdag 18 juli hele dag gesloten, wegens teambuilding personeel Den teluur.
 
Donderdag 19 juli cordon bleu met knolselder en aardappelen.
 
Vrijdag 20 juli hespenspek met wortelen en aardappelen.
 
Zaterdag 21 juli kip met sla en aardappelpartjes.
 
Zondag 22 juli varkenshaasje met jachtsaus, groenten en kroketten.
 
Maandag 23 juli keuze vlees met knolselder en aardappelen.
 
Dinsdag 24 juli kip met curry saus en rijst.
 
Woensdag 25 juli vispannetje met puree.
 
Donderdag 26 juli chipolata met spinazie en aardappelen.
 
Vrijdag 27 juli Luikse pens met macedoine en koude aardappelsla.
 
Zaterdag 28 juli blinde vink met prei en aardappelen.
 
Zondag 29 juli kipfilet met dragonsaus en boontjes en kroketten.
 
Maandag 26 februari Zwitsere schijf en spruiten en aardappelen
Dinsdag 27 februari vide met frieten. frieten met stoofvlees zepperen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.