Weekmenu Sint-Truiden.
Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Vrijdag 9 mei tomatensoep, aspergerolletjes met hesp en kervelpuree.
Zaterdag 10 mei soep van de chef, blinde vink met vergeten groenten mix en gebakken aardappelen.
Zondag 11 mei Lente-minestronesoep, moederdag kip met citroen, tijm, slaatje, frisse dressing en aardappelschijfjes.
Zaterdag 10 mei soep van de chef, blinde vink met vergeten groenten mix en gebakken aardappelen.
Zondag 11 mei Lente-minestronesoep, moederdag kip met citroen, tijm, slaatje, frisse dressing en aardappelschijfjes.
Maandag 12 mei juliennesoep, kabeljauw met asperge en peterselie krieltjes.
Dinsdag 13 mei maissoep, kipfilet met curry en rijst.
Woensdag 14 mei groentesoep, pasta met gandaham en basilicumsaus.
Donderdag 15 mei tomatensoep, vissticks met tartaar en aardappelsalade.
Vrijdag 16 mei preisoep, spek met honing-mosterdsaus, wortelen en aardappelen.
Zaterdag 17 mei groentesoep, pittige kippenvleugels, mexicaanse salade, zure room en patatas bravas.
Zondag 18 mei champignonsoep, stoofpotje met krieksaus, wortel en pastinaak en aardappelnootjes.
Dinsdag 13 mei maissoep, kipfilet met curry en rijst.
Woensdag 14 mei groentesoep, pasta met gandaham en basilicumsaus.
Donderdag 15 mei tomatensoep, vissticks met tartaar en aardappelsalade.
Vrijdag 16 mei preisoep, spek met honing-mosterdsaus, wortelen en aardappelen.
Zaterdag 17 mei groentesoep, pittige kippenvleugels, mexicaanse salade, zure room en patatas bravas.
Zondag 18 mei champignonsoep, stoofpotje met krieksaus, wortel en pastinaak en aardappelnootjes.
Maandag 19 mei paella.
Dinsdag 20 mei scampi's in rode currysaus met linguine.
Woensdag 21 mei worst met provençaalse saus, snijbonen en aardappelen.
Donderdag 22 mei blinde vink met koud slaatje met zongedroogde tomaten en gebakken aardappelen.
Vrijdag 23 mei stoofpot van kip indisch-thais gekruid en rijst.
Zaterdag 24 mei gehaktbrood met krieken en aardappelen.
Zondag 25 mei koude schotel met perzik en tonijn, drumstick en aspergerolletje met hesp en aardappelsalade.
Dinsdag 20 mei scampi's in rode currysaus met linguine.
Woensdag 21 mei worst met provençaalse saus, snijbonen en aardappelen.
Donderdag 22 mei blinde vink met koud slaatje met zongedroogde tomaten en gebakken aardappelen.
Vrijdag 23 mei stoofpot van kip indisch-thais gekruid en rijst.
Zaterdag 24 mei gehaktbrood met krieken en aardappelen.
Zondag 25 mei koude schotel met perzik en tonijn, drumstick en aspergerolletje met hesp en aardappelsalade.
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.