Weekmenu Sint-Truiden.
- Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
- U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Zaterdag 8 november
- viswaterzooi
Zondag 9 november
- bloemkoolsoep
- rundstong in madeirasaus en puree
Maandag 10 november
- pompoensoep
- worst met rode kool en aardappelen
Dinsdag 11 november
- waterkerssoep
- gebraad en appelblokjes met veenbessen en aardappelgratin
Woensdag 12 november
- groentesoep
- keuze vlees met graanmosterdsaus en rapenpuree
Donderdag 13 november
- preisoep
- vide met frieten
Vrijdag 14 november
- groentesoep
- gehaktbrood met krieken en aardappelen
Zaterdag 15 november
- ajuinsoep
- kipfilet of bout op grootmoeders wijze en frieten
Zondag 16 november
- hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree
Maandag 17 november
- cordon bleu met broccolimix en aardappelen
Dinsdag 18 november
- kalkoenlapje romige knolselder en peterselieaardappelen
Woensdag 19 november
- kabeljauwfilet - Normandische aardappelen ( wortelschijfjes en preiwit ) en krielaardappelen
Donderdag 20 november
- kip met brie met gestoofd witloof en gebakken aardappelblokjes
Vrijdag 21 november
- hete bliksem
Zaterdag 22 november
- spek met spinazie en aardappelen
Zondag 23 november
- kalfsblanket met peterselieaardappelen
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.
