Weekmenu Sint-Truiden.

  • Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
  • U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.

Vrijdag 31 oktober 

  • wortel-sinaassoep
  • kalkoenlapje met veenbessensaus en groentenmix en aardappelgratin

Zaterdag 1 november 

  • aspergesoep
  • kipfilet of bout met witloofsaus, palm, rozijntjes, halve peer en kroketten

Zondag 2 november 

  • mediteraanse tomatensoep met pancetta
  • scampi’s diabolique of room met frieten

Maandag 3 november 

  • courgettesoep
  • pasta met spinazie, mascarpone en spekjes

Dinsdag 4 november 

  • erwtensoep
  • merguez en witloofstoemp

Woensdag 5 november 

  • rode paprikasoep
  • gemarineerd spieringlapje met savooikool en aardappelen

Donderdag 6 november 

  • kervelsoep
  • gevulde paprika en rijst

Vrijdag 7 november 

  • tomatensoep
  • stoofvlees met frieten en mosselen

Zaterdag 8 november 

  • viswaterzooi

Zondag 9 november 

  • rundstong in madeirasaus en puree

Maandag 10 november 

  • worst met rode kool en aardappelen

Dinsdag 11 november 

  • gebraad en appelblokjes met veenbessen en aardappelgratin

Woensdag 12 november 

  • keuze vlees met graanmosterdsaus en rapenpuree

Donderdag 13 november 

  • vide met frieten

Vrijdag 14 november 

  • gehaktbrood met krieken en aardappelen

Zaterdag 15 november 

  • kipfilet of bout op grootmoeders wijze en frieten

Zondag 16 november 

  • hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree
 
 
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.