Weekmenu Sint-Truiden.
- Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
- U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Zondag 16 november
- ajuinsoep
- hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree
Maandag 17 november
- tomaat-zoete aardappelsoep
- cordon bleu met broccolimix en aardappelen
Dinsdag 18 november
- broccolisoep
- kalkoenlapje romige knolselder en peterselieaardappelen
Woensdag 19 november
- spruitensoep
- kabeljauwfilet - Normandische aardappelen ( wortelschijfjes en preiwit ) en krielaardappelen
Donderdag 20 november
-
tomatensoep
-
kip met brie met gestoofd witloof en gebakken aardappelblokjes
Vrijdag 21 november
- groentesoep
- hete bliksem
Zaterdag 22 november
-
tomaat pompoensoep
-
spek met spinazie en aardappelen
Zondag 23 november
- kalfsblanket met peterselieaardappelen
Maandag 24 november
- kipbrochet met zoet-zure saus en rijst
Dinsdag 25 november
- opgevuld witloof met gemengd gehakt omwikkeld met speklapje en puree
Woensdag 26 november
- lasagne
Donderdag 27 november
- shoarma met slaatje en frieten
Vrijdag 28 november
- braadworst en zuurkool stamppot
Zaterdag 29 november
- cordon bleu met schorseneren en aardappelen
Zondag 30 november
- hertenstoofpotje met peertjes in rode wijn en kroketten
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.
