Weekmenu Sint-Truiden.

  • Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
  • U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.

Zaterdag 6 december 

  • spinaziesoep
  • pensen schotel ( zwarte pens - appelmoes - puree )

Zondag 7 december 

  • witloofsoep
  • kalkoenlapje met appelsiensaus en aardappelnootjes

Maandag 8 december 

  • champignonsoep
  • pasta, spinazie, mascarpone en spek

Dinsdag 9 december 

  • spruitensoep

  • preistoemp met spekreepjes en worstje

Woensdag 10 december 

  • erwtensoep
  • brochet met pepersaus, slaatje en frieten

Donderdag 11 december 

  • pastinaak-kervelsoep

  • gerookte zalm met kruidenkaas saus en pasta

Vrijdag 12 december 

  • pompoensoep

  • videe met frieten of mosselen met frieten voor 18 euro ( na inschrijving )

Zaterdag 13 december 

  • bloemkoolsoep

  • vis met citroen-botersaus en asperge en aardappelen

Zondag 14 december 

  • linzensoep
  • varkenshaasje met peper-champignonsaus en broccolimix en kroketten

Maandag 15 december 

  • kip krokant met appelmoes en aardappelen

Dinsdag 16 december 

  • pasta met serranoham, champignons en 4 pepersaus

Woensdag 17 december 

  • tartiflette ( aardappelschijfjes - ui - spek - raclettekaas )

Donderdag 18 december 

  • gehaktbrood met krieken en aardappelen

Vrijdag 19 december 

  • balletjes in tomatensaus met frieten

Zaterdag 20 december 

  • vleesribben met stamppot van wortelen en uien en mosterdsaus

Zondag 21 december 

kerstmenu den teluur

 
 
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.