Weekmenu Sint-Truiden.

  • Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
  • U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.

Zondag 16 november 

  • ajuinsoep
  • hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree

Maandag 17 november 

  • tomaat-zoete aardappelsoep
  • cordon bleu met broccolimix en aardappelen

Dinsdag 18 november 

  • broccolisoep
  • kalkoenlapje romige knolselder en peterselieaardappelen

Woensdag 19 november 

  • spruitensoep
  • kabeljauwfilet - Normandische aardappelen ( wortelschijfjes en preiwit ) en krielaardappelen

Donderdag 20 november 

  • tomatensoep

  • kip met brie met gestoofd witloof en gebakken aardappelblokjes

Vrijdag 21 november 

  • groentesoep
  • hete bliksem

Zaterdag 22 november 

  • tomaat pompoensoep

  • spek met spinazie en aardappelen

Zondag 23 november 

  • kalfsblanket met peterselieaardappelen

Maandag 24 november 

  • kipbrochet met zoet-zure saus en rijst

Dinsdag 25 november 

  • opgevuld witloof met gemengd gehakt omwikkeld met speklapje en puree

Woensdag 26 november 

  • lasagne

Donderdag 27 november 

  • shoarma met slaatje en frieten

Vrijdag 28 november 

  • braadworst en zuurkool stamppot

Zaterdag 29 november 

  • cordon bleu met schorseneren en aardappelen

Zondag 30 november 

  • hertenstoofpotje met peertjes in rode wijn en kroketten
 
 
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.