Weekmenu Sint-Truiden.
- Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
- U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Vrijdag 31 oktober
- wortel-sinaassoep
- kalkoenlapje met veenbessensaus en groentenmix en aardappelgratin
Zaterdag 1 november
- aspergesoep
- kipfilet of bout met witloofsaus, palm, rozijntjes, halve peer en kroketten
Zondag 2 november
- mediteraanse tomatensoep met pancetta
- scampi’s diabolique of room met frieten
Maandag 3 november
- courgettesoep
- pasta met spinazie, mascarpone en spekjes
Dinsdag 4 november
- erwtensoep
- merguez en witloofstoemp
Woensdag 5 november
- rode paprikasoep
- gemarineerd spieringlapje met savooikool en aardappelen
Donderdag 6 november
- kervelsoep
- gevulde paprika en rijst
Vrijdag 7 november
- tomatensoep
- stoofvlees met frieten en mosselen
Zaterdag 8 november
- viswaterzooi
Zondag 9 november
- rundstong in madeirasaus en puree
Maandag 10 november
- worst met rode kool en aardappelen
Dinsdag 11 november
- gebraad en appelblokjes met veenbessen en aardappelgratin
Woensdag 12 november
- keuze vlees met graanmosterdsaus en rapenpuree
Donderdag 13 november
- vide met frieten
Vrijdag 14 november
- gehaktbrood met krieken en aardappelen
Zaterdag 15 november
- kipfilet of bout op grootmoeders wijze en frieten
Zondag 16 november
- hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.
