Weekmenu Sint-Truiden.
- Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
- U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Zaterdag 6 december
- spinaziesoep
- pensen schotel ( zwarte pens - appelmoes - puree )
Zondag 7 december
- witloofsoep
- kalkoenlapje met appelsiensaus en aardappelnootjes
Maandag 8 december
- champignonsoep
- pasta, spinazie, mascarpone en spek
Dinsdag 9 december
-
spruitensoep
- preistoemp met spekreepjes en worstje
Woensdag 10 december
- erwtensoep
- brochet met pepersaus, slaatje en frieten
Donderdag 11 december
-
pastinaak-kervelsoep
- gerookte zalm met kruidenkaas saus en pasta
Vrijdag 12 december
-
pompoensoep
- videe met frieten of mosselen met frieten voor 18 euro ( na inschrijving )
Zaterdag 13 december
-
bloemkoolsoep
- vis met citroen-botersaus en asperge en aardappelen
Zondag 14 december
- linzensoep
- varkenshaasje met peper-champignonsaus en broccolimix en kroketten
Maandag 15 december
-
kip krokant met appelmoes en aardappelen
Dinsdag 16 december
- pasta met serranoham, champignons en 4 pepersaus
Woensdag 17 december
- tartiflette ( aardappelschijfjes - ui - spek - raclettekaas )
Donderdag 18 december
- gehaktbrood met krieken en aardappelen
Vrijdag 19 december
- balletjes in tomatensaus met frieten
Zaterdag 20 december
- vleesribben met stamppot van wortelen en uien en mosterdsaus
Zondag 21 december
kerstmenu den teluur
.jpg)
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.
