Weekmenu Sint-Truiden.

  • Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
  • U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.

Zaterdag 8 november 

  • viswaterzooi

Zondag 9 november 

  • bloemkoolsoep
  • rundstong in madeirasaus en puree

Maandag 10 november 

  • pompoensoep
  • worst met rode kool en aardappelen

Dinsdag 11 november 

  • waterkerssoep
  • gebraad en appelblokjes met veenbessen en aardappelgratin

Woensdag 12 november 

  • groentesoep
  • keuze vlees met graanmosterdsaus en rapenpuree

Donderdag 13 november 

  • preisoep
  • vide met frieten

Vrijdag 14 november 

  • groentesoep
  • gehaktbrood met krieken en aardappelen

Zaterdag 15 november 

  • ajuinsoep
  • kipfilet of bout op grootmoeders wijze en frieten

Zondag 16 november 

  • hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree

Maandag 17 november 

  • cordon bleu met broccolimix en aardappelen

Dinsdag 18 november 

  • kalkoenlapje romige knolselder en peterselieaardappelen

Woensdag 19 november 

  • kabeljauwfilet - Normandische aardappelen ( wortelschijfjes en preiwit ) en krielaardappelen

Donderdag 20 november 

  • kip met brie met gestoofd witloof en gebakken aardappelblokjes

Vrijdag 21 november 

  • hete bliksem

Zaterdag 22 november 

  • spek met spinazie en aardappelen

Zondag 23 november 

  • kalfsblanket met peterselieaardappelen
 
 
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.

Smakelijk.