Weekmenu Sint-Truiden.
Onze maaltijden kunnen afgehaald worden of ter plaatse genuttigd worden op ons terras of in het restaurant.
U moet hiervoor niet op voorhand bestellen. En iedereen is welkom.
Vrijdag 13 juni juliennesoep, brochet met pepersaus, slaatje en frieten.
Zaterdag 14 juni broccolisoep, vogelnestje met pittige tomatensaus en gebakken aardappelen.
Zondag 15 juni waterkerssoep, vispannetjes met frieten.
Zaterdag 14 juni broccolisoep, vogelnestje met pittige tomatensaus en gebakken aardappelen.
Zondag 15 juni waterkerssoep, vispannetjes met frieten.
Maandag 16 juni kervelsoep, brochette met zuiderse groenten en gebakken aardappelen.
Dinsdag 17 juni preisoep, paella.
Woensdag 18 juni groentesoep, hamburger met wortel en aardappelen.
Donderdag 19 juni gele wortelsoep, vide met frieten.
Vrijdag 20 juni bbq heft.
Zaterdag 21 juni keuze vlees met koude groenten en aardappelsla of pastasalade.
Zondag 22 juni groentesoep, gebraad met groentekrans en kroketten.
Dinsdag 17 juni preisoep, paella.
Woensdag 18 juni groentesoep, hamburger met wortel en aardappelen.
Donderdag 19 juni gele wortelsoep, vide met frieten.
Vrijdag 20 juni bbq heft.
Zaterdag 21 juni keuze vlees met koude groenten en aardappelsla of pastasalade.
Zondag 22 juni groentesoep, gebraad met groentekrans en kroketten.
Maandag 23 juni kalkoenlapje met mosterdsaus wortel en selder en aardappelen in de pel.
Dinsdag 24 juni kip schnitzel met slaatje en frieten.
Woensdag 25 juni gehakt met champignons, parmezaan en pasta.
Donderdag 26 juni merguez en groenten, lauwe salade met aardappelen.
Vrijdag 27 juni gegrilde kip met couscous.
Zaterdag 28 juni hamburger met rode wijnsaus, witloofsla en aardappelblokjes.
Zondag 29 juni krokante vis, tartaar, sla + tomaat + lente ui en frietjes.
Dinsdag 24 juni kip schnitzel met slaatje en frieten.
Woensdag 25 juni gehakt met champignons, parmezaan en pasta.
Donderdag 26 juni merguez en groenten, lauwe salade met aardappelen.
Vrijdag 27 juni gegrilde kip met couscous.
Zaterdag 28 juni hamburger met rode wijnsaus, witloofsla en aardappelblokjes.
Zondag 29 juni krokante vis, tartaar, sla + tomaat + lente ui en frietjes.
Woensdag 28 februari gehaktbrood met zwarte pens en appelmoes en gebakken aardappelen.
Donderdag 1 maart kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree.
Vrijdag 2 maart keuze vlees met knolselder en aardappelen.
Zaterdag 3 maart ribben met hutsepot.
Zondag 4 maart kip met boontjes, dragonsaus en kroketten.
Smakelijk.